Öğrenci Durum Bildirim Formu Güncel

Lisansüstü programlara kayıtlı öğrencilerin yönetim kurulu kararı ve durumlarının incelenmesini gerektiren; tez önerisi, tez savunma sınavı, doktora yeterlik sınavı, tez önerisi savunması, tez önerisi kabulü, özel öğrenci olarak alınan derslerin saydırılması ve mezuniyet gibi konular için, enstitü web sayfasındaki Dokümanlar sekmesinden ulaşılacak Öğrenci Durum Bildirim Formunu doldurmaları gerekmektedir. Öğrenci Durum Bildirim Formu ve ekinde yer alacak (başvuru esnasında yeni alınmış) Onaylı Öğrenci Not Durum Belgesi Öğrenci İşleri Daire Başkanlığı’nca incelenip, onaylanacaktır.Danışman ve anabilim dalı başkanının da onayından sonra,  Anabilim Dalı Başkanlığı’nın üst yazısı, Onaylı Öğrenci Not Durum Belgesi  de eklenerek, EBYS üzerinden enstitüye gönderilecektir.
İlgili lisansüstü öğrencilere ilan olunur.

Öğrenci Durum Bildirim Formu Güncel Word

Öğrenci Durum Bildirim Formu Güncel Pdf

Adres : Erciyes Üniversitesi Fen Bilimleri Enstitüsü 38039- KAYSERİ
Telefon : 0-352-4375271