2022/2023 Eğitim -Öğretim Yılı Bahar Yarıyılı Lisansüstü Başvurularımız Açıklanmıştır.

Online başvuru sisteminden Kontrol edilebilir. https://enstitubasvuru.erciyes.edu.tr/

• Kesin kayıt hakkı kazanan aday öğrencilerin kayıtları; 9– 10 Mart 2023 tarihlerinde sistem üzerinden, Enstitü tarafından otomatik olarak yapılacaktır. Adayların kayıtlarının yapılması için belge, e-posta göndermesine gerek bulunmamaktadır.

• Kesin kaydının yapılmasını istemeyen adayların; 9 Mart 2023 saat 17:00'a kadar fenbilen@erciyes.edu.tr e-posta adresine imzalı dilekçelerini göndermeleri gerekmektedir. Aksi durumda adayların kesin kayıtları yapılacaktır.

• Başka üniversitede lisansüstü programda (tezli yüksek lisans/doktora) kayıtlı bulunan aday öğrencilerin; kesin kayıt işlemlerinin yapılması için 9– 10 Mart 2023 tarihinde kayıtlarını sildirmiş olmaları gerekmektedir. Aksi takdirde aday öğrenci kesin kayıt hakkını kaybeder. • Kesin kayıt yaptıran öğrenciler OBİSİS üzerinden şifremi bilmiyorum’u tıklayarak istenilen bilgileri ekleyip, şifresini oluşturarak ders kayıt sekmesinden ders kayıtlarını 13 Mart-19 Mart 2023 tarihleri arasında yapması gerekmektedir.

• Birden fazla programa asıl kayıt hakkı kazanan adayların kayıt yapmak istemedikleri programı belirterek; 9 Mart 2023 saat 12:00 a kadar fenbilen@erciyes.edu.tr E-posta adresine imzalı dilekçesini ve kimlik fotokopisini göndermeleri gerekmektedir. Aksi halde adayın hiçbir programa kesin kaydı yapılmayacaktır

08 Mart 2023 Çarşamba
Toplam 0 görüntüleme