2023-2024 Eğitim Öğretim yılı Bahar yarıyılı Lisansüstü yabancı uyruklu başvuru sonuçları

• Kesin kayıt hakkı kazanan aday öğrencilerin kayıtları; 01-02 Şubat 2024 tarihlerinde sistem üzerinden, Enstitü tarafından otomatik olarak yapılacaktır. Kesin kayıt hakkı kazanan öğrencilerin fotoğraflarını JPEG formatında fenbilen@erciyes.edu.tr adresine göndermeleri gerekmektedir. Adayların kayıtlarının yapılması için belge, e-posta göndermesine gerek bulunmamaktadır.

• Kesin kaydının yapılmasını istemeyen adayların; 01 Şubat 2024 saat 17:00'a kadar fenbilen@erciyes.edu.tr e-posta adresine imzalı dilekçelerini göndermeleri gerekmektedir. Aksi durumda adayların kesin kayıtları yapılacaktır.

YABANCI UYRUKLU SONUÇ LİSTESİ TIKLAYINIZ.

31 Ocak 2024 Çarşamba
Toplam 0 görüntüleme